How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good Premium Sanal Sunucu

VPS serverlara istediğiniz CMS sistemini kurabilirsiniz. Hizmet aldığınız firmanın panelinden kurmak istediğiniz sistemi seçerek, sunucuda istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Internet hosting mi VPS sunucu mu?

VPS’in kullanıcılara sunucu üzerinde verdiği yetki, VDS sunuculara göre daha kısıtlıdır. Ayrıca VPS server, kaynaklarını bütün Net siteleri ile ortak kullanır. VDS kaynakları ise her bir kullanıcıya belirli miktarda atanmaktadır ve diğer kullanıcılarla da paylaşılmaz. VPS mi, VDS Sunucu mu? Hangisini Tercih Etmeliyim?

Sunucularımız Türkiye’nin en iyi veri merkezi altyapısına ve Türkiye’nin tek Tier 3 veri merkezi sertifikasına sahip olan Türk Telekom İstanbul Gayrettepe veri merkezinde barındırılmaktadır.

Kontrol panelinizde belirtilen uygulamalar otomatik olarak kurulabilir ya da kaldırabilir. Her uygulama otomatik olarak kurulamaz.

Uygun fiyatlı İntel sunucularımızdan birini seçin ve kullanmaya başlayın. Aradığınız paket bulamıyor musunuz? Ekibimiz İle İletişime geçin.

Hızlı Lawnım: En yaygın soruların yanıtlarını içeren hızlı destek sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Her uygulamanın kendine göre kaynak ihtiyaçları bulunmaktadır. Bununla birlikte sunucunuza ne kadar yük geleceğini de hesaplayarak sunucu tercihi yapmalısınız.

Sunucunuz otomatik olarak aktif olduktan sonra kontrol paneli kurulumu için destek talebi ya da telefon aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.

%one hundred SSD teknolojisi ile kurgulanır ve bu sayede yüksek performans elde edilir. Tam yedeklilik avantajı sunarak, click here klasik sanal sunucudan çAlright daha avantajlıdır. Sunucu

Virtual Personal Server, fiziksel bir sunucunun çOkay sayıda birbirinden bağımsız sanal makineye ayrılmış halidir. Böylece her VPS sunucu aynı makine içindeki alanı paylaşır; ancak birbirlerinden bağımsız hareket eder.

Taksit tutarı ve taksitten doğan vade farkı; banka ve kredi kartlarına göre farklılık gösterebilir.

Linux işletim sistemi kurulu olan bir VDS server'a ise PuTTY aracıyla yani terminal üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Tüm servisler seven/24 izlenir ve olağan dışı durumlarda anında müdahale edilirek, sunucu güvenliğiniz ve iş sürekliliğiniz sağlanır. Sanal Sunucu ile Yapabilecekleriniz

VPS server veya bilinen adıyla bulut sunucusu, fiziksel bir depolama sistemine ihtiyaç duyulmadan bulut teknolojisi ortamında yer alan sanal sunuculara denir. XCloud VPS sunuculara istediğiniz her yerden erişim sağlayabilirsiniz. VPS sunucu ne işe yarar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *